Smile...

Gepubliceerd op 2 oktober 2019 om 10:28

Met hetzelfde gemak waarop je iemand strak voorbij loopt (op straat, op je werk, thuis), kun je iemand ook trakteren op een mooie glimlach. Het kost je eigenlijk niets en levert wel een hoop op. Volgens mij voel je er jezelf namelijk beter door en bezorg je ook de ander een prettig moment... 

Aankomende vrijdag is het de Wereld Dag van de Glimlach. Dus eigenlijk wilde ik vrijdag iets gaan posten hierover, maar ik dacht als ik het op woensdag doe dan heb je nog een paar dagen om je er op voor te bereiden. Even oefenen voor de spiegel zodat je je beste smile kunt produceren vrijdag. Misschien dat je er zelfs even over na kunt denken of er mensen zijn die jouw mooie glimlach extra verdienen... zoek ze dan zeker vrijdag even op.

En sta er eens wat vaker bij stil. Je hoeft niet met iedereen steeds een praatje te maken om te connecten, die glimlach werkt vaak ook al prima. Het betekent dat je op dat moment aandacht hebt voor die ander en dat je wat persoonlijks uitstraalt. Het kost geen tijd, weinig moeite... dus: why not!

Succes met oefenen en hopelijk kom ik je vrijdag tegen! Zo niet, we hebben ook nog emoticons.... 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.