Ik blijf groeien platform

Met behulp van de zogeheten SLIM subsidie is het 'Ik blijf groeien-platform' ontwikkeld. 
Jij bent en blijft altijd diegene die verantwoordelijk is voor je eigen ontwikkeling. Of het nu in een werksfeer is of privé, jij bent de bepalende factor. Maar tegelijkertijd is het ook super lastig... Waar wil ik mee aan de slag? Waar heb ik behoefte aan? Waar ben ik goed in? Wat moet ik nog bijleren? En als je dat dan al weet, dan is de volgende vraag: Hoe dan?

Op het platform vind je op een hele laagdrempelige manier input voor alles rondom persoonlijke ontwikkeling. Je leest er verhalen, vindt er quotes en blogs, maar ook verwijzingen naar bijvoorbeeld boeken die je zou kunnen lezen, podcasts die je kunt luisteren en filmpjes die je op weg kunnen helpen. 

En als 'kers op de zogeheten taart' een viertal e-learnings. De e-learnings nemen je mee in het traject van 'wat wil ik nu eigenlijk en hoe kom ik daar dan'. Stap voor stap word je door dit proces geloodst.

Ik ben echt super trots op het 'Ik blijf groeien-platform' en ik zou het leuk vinden als je er een kijkje neemt. Of nog beter... als je er mee aan de slag gaat. Want zeg nou zelf.... jij verdient toch gewoon de beste versie van jezelf?!!

www.ikblijfgroeien.nl is the place to be!!