Something new

Gepubliceerd op 13 april 2022 om 08:18

Daag jij jezelf vaak uit? Door dingen te doen die je eigenlijk niet zo durft? Door iets te ondernemen wat je eigenlijk maar spannend vindt? Door iets te doen wat je nog nooit gedaan hebt maar wel zou willen leren? Of door je verder te verdiepen in iets waar je juist al erg goed in bent?

Het aangaan van al dat soort uitdagingen (groot, klein, makkelijk of moeilijk) levert je wat op! Keer op keer blijf je jezelf ontwikkelen naar een andere versie van jezelf. Want zeg nou zelf, jouw 1.0 versie is toch nooit zo leuk als versie 12.4?

En het mooie is, het maakt dus eigenlijk niet uit wat je doet. Het hoeft niet groots en meeslepend. Alles wat je anders doet dan voorheen, maakt dat er iets gebeurt.
Dus daag jezelf de ene keer uit in een milde vorm, de andere keer misschien extra spicy... als je maar in beweging blijft.

Ik blijf steeds zoeken naar die uitdagingen, zowel in het klein als ook wat groter. Soms omdat ik het leuk vindt en soms omdat het gewoonweg nodig is. En van iedere ervaring leer ik dan weer wat. You win some or you learn some!

En hoe grappig is het nu al... normaal schrijf ik deze stukjes in een paar minuten, vliegt de tekst uit mijn vingers. Maar nu ik dan, als milde uitdaging, ben begonnen aan de cursus creatief schrijven, duurt het ineens veel langer. Want ik leg er een vergrootglas op (waarom?), het moet nu goed / beter (van wie dan?) en o jee, er komt ook nog feedback op...

En daar moet mijn nieuw versie-nummer dan toch even aan wennen... schijnbaar...
Heb jij voor jezelf ook nog wat mogelijke uitdagingen op de plank liggen? Ik ben benieuwd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.