Zoooooo gaaf!!

Gepubliceerd op 5 april 2022 om 10:18

Met HRQ Personeelsadvies begeef ik me veelal op het vlak van HRM; adviseer ik organisaties, zet ik HRM (verder) op poten, begeleid ik medewerkers en dat vind ik erg leuk om te doen! 

Maar het is niet persé 100% HRM, het adviseren van organisaties gaat vaak verder dan alleen HRM aangelegenheden, het is veel meer organisatie-breed, gaat over verandermanagement, communicatie en de visie en strategie van een organisatie. Super interessant vind ik dat. 

Als het gaat om het adviseren / begeleiden van medewerkers dan is het ook altijd maar de vraag tot hoe ver je het HRM kunt noemen. Er is een verschil tussen het samen zoeken naar een oplossing voor een probleem wat ontstaan is voor die betreffende medewerker en hem / haar nog vragen stellen die verder gaan dan dat... die gaan over de toekomst, te bewandelen paden, wat iemand zijn talenten zijn...

En juist dat laatste stukje is erg leuk om te doen. Mensen aanzetten tot nadenken over hun eigen pad, ze op weg helpen om stappen te zetten. De stukjes die ik schrijf gaan ook veel vaker daar over dan over hele specifieke HRM-issues. 
Want 'persoonlijke ontwikkeling' is iets wat ik mega leuk vind.

En ik dat kader ben ik de afgelopen tijd lekker druk geweest met iets super gaafs!!!
Gericht op persoonlijke ontwikkeling en heel erg laagdrempelig. Want ik snap best wel dat het een hele uitdaging kan zijn om aan de slag te gaan met jezelf, met wat je wilt. Want hoe begin je? Wat ga je doen? Wie heb je daar voor nodig?
En dat die drempel ook niet lager wordt als je dan ook nog naar je leidinggevende moet stappen om budget te gaan vragen om 'jezelf te gaan ontwikkelen'.

Nou, ik ga je daar mee 'helpen', zonder dat je budget hoeft te gaan vragen. Kleine stapjes, lage drempels, informatie waar je doorheen kunt grasduinen, kijken wat bij jou past, in jouw tempo, op jouw manier.

Dus stay tuned, binnenkort meer! Want de lancering komt in een rap tempo dichterbij... 
En als je een comment achterlaat bij dit bericht, zorg ik er voor dat ik jou in ieder geval zeker op de hoogte ga houden!!

Heb een goede dag vandaag! En morgen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Henri Kielenstijn
een jaar geleden

Ik kijk uit naar de updates.