Goed gedaan!!

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 09:25

Goed gedaan jij! Top! Echt super!

Huh, wat? hoor ik je denken....

Nou het is vandaag nationale complimentendag. En een complimentje hoeft niet moeilijker te zijn dan een 'goed gedaan jij', 'top' of 'echt super'. Geen hele verhalen, gewoon even benadrukken hoe blij je bent met een ander, met het werk wat hij of zij heeft verricht, of dat iemand gewoon is wie hij is en er is voor jou. 

Het is echt niet moeilijk, maar heel goed zijn we er met zijn allen nou ook weer niet in, vind jij wel?
Op het werk wordt toch vaak nog benadrukt wat er niet goed ging, wat nog beter had gekund. Of er wordt niets gezegd en dat is dan een soort van compliment. 

Maar zeg nou zelf, ieder mens wordt uiteindelijk toch blij van wel dat complimentje. 
Ik kan me er soms ongemakkelijk bij voelen, maar dat wil niet zeggen dat je niet blij bent met de woorden. 
Ik kan soms denken 'ja maar dat is toch normaal', maar dan ben ik nog steeds blij dat het is opgemerkt. 

Iedereen vindt volgens mij waardering fijn en dat is waar die complimentjes voor zijn.

Dus, zonder te hard te overdrijven, geef vandaag eens wat extra complimentjes! Aan je collega's, binnen je gezin, aan vrienden.... en misschien zelfs wel aan je leidinggevende. Zeker als hij/zij er zelf niet zo scheutig mee is... misschien zit er een lerend effect in. 

Enne, jij bedankt he, voor het lezen van deze blog, dat voelt voor mij als een compliment. 
Extra leuk als je de post nog even liked of een comment achter laat, dan voel ik me weer extra gewaardeerd vandaag. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.