Happy Holidays

Gepubliceerd op 15 december 2021 om 14:27

Tja, wat wens je elkaar nu met kerst en oud op nieuw? In weer zo'n enorm gek jaar...

Ik heb op mijn kerstkaarten toch iedereen een leuk, gezellig, mooi nieuw jaar gewenst, in goede gezondheid... dat laatste is in deze tijd toch wel echt belangrijk. Maar laten we de kracht van leuk, gezellig en mooi vooral ook niet onderschatten. 

Want ondanks alles wat niet kan en mag op dit moment, blijft er nog genoeg over om van te genieten. Misschien is het allemaal 'wat kleiner', maar dat wil niet zeggen dat dat niet de moeite waard is.  Dus blijf de dingen en mensen om je heen waarderen. Om wat of wie ze zijn, in welke vorm dan ook. 

Dus 'date night' thuis, in plaats van uit eten in een restaurant, het heeft zeker ook wel iets om even extra aandacht te hebben voor elkaar. 

Geen feestjes met heel veel bezoeker, maar klein en compact, waardoor er meer ruimte is voor echte gesprekken met elkaar, in plaats van hollen van de een naar de ander. 

Genieten van een avondje met vrienden, met wat hapjes en een drankje. Ineens veel waardevoller omdat het minder vanzelfsprekend is. 

En ik weet het, deels heb ik ook 'makkelijk lullen', want mijn werk is doorgelopen, al was het wat meer vanuit huis. Is dat bij jou niet het geval, of ben je een ondernemer die heel veel hinder heeft van de situatie, dan snap ik dat het stukken lastiger is om de moed er in te houden. 

Maar nog steeds, ook dan, hoop ik dat iedereen op zoek blijft gaan naar de positieve dingen, naar de lichtpuntjes.

En laten we met zijn allen onder de kerstboom de wens uitspreken dat 2022 een mooi, gezellig, bijzonder, leuk jaar wordt, in goede gezondheid... met meer ruimte voor de dingen die we gewend waren... lang geleden... Geniet van je naasten! Ben lief voor elkaar...

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.