Laatste kans...

Gepubliceerd op 7 december 2021 om 09:10

Nog 18 dagen en dan is het al weer kerst. Dus dat betekent dat we over 25 dagen al weer in een nieuw jaar aanbeland zijn. Bizar toch? Hoe snel dat gaat... Ondanks dat het een jaar was waar er van alles niet mocht en kon. 

Gelukkig kon er ook nog een heleboel wel!!

Waar focus jij op? Op dat wat niet kon / mocht of op hetgeen je wel hebt kunnen doen? Want uiteraard zijn er nog genoeg dingen waar je wel invloed op had en ben je er ook zelf bij om mooie dingen te beleven. En misschien waren die dingen minder groots en meeslepend dan 2 jaar geleden, maar dat wil niet zeggen dat niet waardevol waren, toch?

Ik ben dan toch met name dankbaar, voor mooie momenten met vrienden, familie, buren, oud-collega's, voor de leuke opdrachten die ik heb mogen vervullen bij nog leukere klanten, de eerste opdracht met SLIM subsidie voor TalentRijker, de projecten waaraan ik voor mezelf werk (daarover later meer), de nieuwe mensen die ik heb leren kennen, de kleine verrassingen die we voor anderen regelden, de date-nights at home, mijn sportieve ontwikkelingen (thanks Joost) en zeker ook de komst van onze (ondertussen puberende) Max!!

Dat zijn de dingen waar ik graag nog bij stil sta, kijkend naar alle kerstlampjes in de kerstboom die we gisteren hebben aangekleed en naar Max die bezig is zijn lieftallige knuffel een kopje kleiner te maken. Het hoeft dan toch ook niet groots en meeslepend.

Waar heb jij van genoten dit jaar? Waar denk jij graag aan terug? En welke mooie herinneringen ga jij nog creëren de komende 25 dagen? Laatste kans... voordat de volgende ronde weer van start gaat!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.