Time flies

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 12:53

En ineens zie ik dan dat het al meer dan een maand geleden is dat ik een stukje heb geschreven / gepost. 
Dus een foei voor mezelf, om een aantal reden:

Ik vind het altijd super leuk om ze te schrijven, voelt eigenlijk gewoon als ontspanning.
Daarnaast is het voor mij een manier om een bepaalde vorm te geven aan hetgeen ik meemaak / hoor of waar ik mezelf over verwonder. 
En soms hoor ik dan mensen terug die zeggen; het leest altijd zo lekker, omdat het zo herkenbaar is. En dat is iets wat ik ook altijd hoop, dat iemand er nog wat aan heeft ook. 

En dan is het natuurlijk niet goed om dat 'zomaar' voorbij te laten gaan.

Want is drukte dan een goed genoeg excuus? Het feit dat ik het leuk vind om te doen, dat schrijven, maakt ook dat ik andere dingen dus meer prioiteit heb gegeven. En dat is niet persé verkeerd, maar ook niet per definitie de meest handige keuze natuurlijk.

Het feit dat ik 'iedere dag wandelen' meer prio heb gegeven, dat vind ik een oké keuze van mezelf. Want dat levert ook heel veel positiefs op en maakt dat ik ook even afschakel van alle schermen. 
Het feit dat ik ook tijd maak om boeken te lezen, ter ontspanning of om wat van te leren, daar vind ik ook niets mis mee.
Maar natuurlijk houd ik daarnaast nog best die 10 minuten over om even wat van me af te schrijven... gewoon omdat het mij helpt en jou misschien ook.

En eigenlijk ben ik nu dan wel benieuwd naar jou. Wat zijn dingen waar jij geen prioriteit aan geeft / gegeven hebt, terwijl dat eigenlijk wel goed zou zijn? Ik zou het leuk vinden om het in de comments terug te lezen.

Dat motiveert mij dan extra om toch te blijven schrijven en jullie deelgenoot te maken van mijn schrijfsels.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.