Je beste versie

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 om 11:29

Ben jij al de beste versie van jezelf? Voor dit moment dan, want verbeteren kan iedereen natuurlijk altijd nog wel. 

De beste versie van jezelf, hangt denk ik samen met tevredenheid. Tevreden met waar je staat, tevreden met wie je bent, tevreden met wat je doet. Maar ook dat je er uit haalt wat er in zit. En daarmee zal het dus, dat denk ik althans, wel moeite (moeten) kosten om de beste versie van jezelf te zijn en blijven. Ik geloof niet zo dat je op dat punt komt en blijft zonder dat je er aandacht voor hebt en energie in steekt. 

Streef jij naar die beste versie van jezelf? Of vind je het wel prima hoe het nu gaat en is er geen noodzaak of wens om je huidige jij wat aan te passen?

Ik ga volgende week aan de slag met die betere versie van mezelf, door het volgen van een (online) training. Best spannend, geen idee wat het gaat brengen en wat er voor nodig is om daar te komen. Want jezelf stretchen is echt niet perse altijd leuk, gaat vaak met horten en stoten. Maar je kunt dan wel ook extra trots zijn om dat wat je hebt bereikt. 

In de aanloop naar mijn training, nog diverse posts die te maken hebben met (het streven naar) 'je beste versie'.

Kun jij wel wat hulp gebruiken in het creëren van jouw beste versie? Wat handvaten, een stok achter de deur, iemand om mee te sparren? 
Soms kan een aantal sessies, ter ondersteuning van jouw proces, van enorme toegevoegde waarde zijn. Dus voel je vrij om eens contact op te nemen en samen met mij op zoek te gaan naar jouw beste versie... nadat ik aan de mijne heb gewerkt!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.