That's what friends are for

Gepubliceerd op 30 juli 2020 om 09:45

Vandaag is het Internationale dag van de vriendschap. Wat mij betreft een mooie dag, want zonder vrienden...
Ik ben in ieder geval blij dat ze er zijn; er zijn als het nodig is, er zijn om het gezellig te hebben... er zijn, ongeacht.

Dus vandaag, langs deze weg een enorme dankjewel voor mijn vrienden! Jullie zijn echt top!

Maar eigenlijk ook wel een dankjewel richting mijn collega's... zij die ooit collega waren, of dat nog steeds zijn. Want ook op je werk is het fijn om mensen om je heen te hebben waar je goed mee op kunt schieten. Met wie je het ook over privé zaken kunt hebben, je weekend kunt bespreken of bij wie je terecht kunt als het even niet zo lekker gaat. Want werken is niet 'ik alleen', ook al ben ik dan nog ZZP'er. Werken is ook niet 'jij alleen'. Niet voor niets heet het samenwerken...

En collega's zijn misschien anders dan je beste vrienden, maar op dat andere level zijn ze zeker niet minder waardevol. Dus ik zeg geniet van vandaag, je vrienden, je collega's, eigenlijk gewoon van al je naasten. Ben blij dat ze er voor jou zijn en ben er ook voor hen, niets is waardevoller dan dat.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.