Dag van de lach

Gepubliceerd op 2 mei 2020 om 11:02

Morgen is het de internationale dag van de lach. En hoe toepasselijk is het dit jaar. De dag is namelijk in 1998 opgericht als 'tegenbeweging' tegen het feit dat mensen steeds banger worden voor zaken als terrorisme, maar ook crisissen. De situatie waarin we ons nu bevinden past (helaas) perfect in dit plaatje. 

Waarom dan die lach? Nou dat werkt helend. Het maakt dat je je beter voelt en voor je gezondheid doet het ook zeker geen kwaad. 

Dus misschien kun je je er morgen net wat meer van bewust zijn. Probeer te genieten van mooie momenten met een glimlach, maar misschien is het ook mooi om een poging te wagen om iemand een schaterlach te bezorgen. Haal je grappen uit de kast, of doe iets raars en wellicht krijg jij de lachers op je hand. 

En ook na morgen... probeer ook het moois te zien van wat er wel is en kan. Geniet van kleine dingen... Ik ga morgen gewoon weer even voor het raam zitten om te genieten van de koolmeesjes die af en aan vliegen om hun baby's in onze vogelhuisjes eten te geven... met een glimlach.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.