Out of the bo(ks)(x)

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 12:44

Ik houd wel van out of the box... Een boek lezen en me verwonderen over redenaties. Dat ik aangezet wordt tot nadenken over dingen waar ik eerder nooit over na heb gedacht. Zaken waar ik nooit bij stil stond. En niet eens dat dat heel mijn wereld dan veranderd, maar wel leuk dat het een keer ergens anders over gaat, nieuw is

Dat doet iets met mij, maar ook met mijn hersenen, ze worden er in ieder geval niet stommer op. En in een tijd waar je op heel veel vlakken ingeperkt wordt, is dat wel erg lekker!

Maar out of the box is ook het zoeken en vinden van een nieuwe samenwerking. Want als zzp'er ben ik vaak in mijn eentje. Ik doe mijn ding en draag bij vanuit mijn expertise. Hoe gaaf is het dan om een combinatie te maken met een andere expert en te kijken of we samen iets moois en nieuws kunnen creëren. Iets waarin de talenten van ons beiden hun weg weten te vinden. We zijner volop mee aan de slag. En alleen dat al geeft een bak energie!!

Uiteraard later meer hierover!

O ja, ook nog even over de 'out of the boks' uit de titel. Ik vond het wel een leuke woordspeling. Lekker Brabants ook. Wat ik er mee bedoel? Kom uit je huis-pak-thuiswerk-broek, get dressed en neem actie.
Kijk niet alleen naar wat er niet kan op dit moment, maar probeer ook actief te jagen op dat wat WEL kan. En ja, ik heb misschien  'makkelijk lullen' omdat ik niet thuis zit zonder werk, dat besef ik me heel erg goed. Maar je bij alles neerleggen en helemaal stilvallen kan altijd nog. Gebruik de tijd nu ook om out of the boks te gaan en out of the box te denken... wie weet levert het je wat op.

Sparren? Kom maar door. Netflix kan wel even wachten!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.