Waarom doen we dit normaal niet?

Gepubliceerd op 6 april 2020 om 09:32

Ik weet niet hoe dat bij jou thuis zit? Misschien vliegen bij jou de potten en pannen door het huis en zitten er kinderen achter het behang. Heb je heel de dag discussies en weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen (ik wilde typen 'waar je heen moet', maar dat zal dan juist het probleem zijn)?

Deels herken ik het wel hoor, daar gaat het niet om. Want uiteraard is het geen prettige en normale situatie waar we met zijn allen in zitten. Maar ik blijf er bij dat het ook mooie dingen oplevert. Wij zeggen toch wel regelmatig tegen elkaar 'waarom doen we dit normaal niet?'.

En dat gaat dan van 'met z'n allen lunchten aan een gedekte tafel' in het weekend, tot aan een wandelingetje na het avondeten. Maar ook op je gemak in de tuin aanrommelen bij mooi weer in het weekend. Meer dingen echt samen doen, maar juist ook tijd voor jezelf. En gewoon even een uur zitten genieten van een vogeltje dat een nestje aan het bouwen is in een van de nestkastjes die we opgehangen hebben. 

Heb jij ze ook? Van die dingen waarbij je denkt 'waarom doen we dit normaal niet'? Ik ben er benieuwd naar. Post ze in de comments en wellicht heeft iemand anders er ook nog wat aan... 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.