De boekenwurm

Gepubliceerd op 9 maart 2020 om 12:11

Vaak gun ik er mezelf de tijd niet zo voor... maar eigenlijk ben ik wel echt een boekenwurm. Ik vind het heerlijk om helemaal te verdwijnen in de wereld van het boek. Het liefst begin ik er aan en houd ik pas weer op als het boek uit is. 

Al is er dan wel een verschil tussen wat voor soort boek ik dan voor mijn neus heb. Een lees-leesboek (thriller, roman) daar wil ik in opgaan en zo snel mogelijk het verhaal opslurpen. 

Is het meer een management-boek of wat meer heavy stuff, dan neem ik er soms juist ook heel bewust wat meer de tijd voor. Dan kan ik ieder hoofdstuk even in laten werken voordat ik weer verder ga. 

En omdat het deze week boekenweek is, leek het mij wel leuk om daar een post aan te wijden.

Maar eigenlijk omdat ik met name nieuwsgierig ben naar welk boek jij iedereen zou adviseren? Wat zou ik echt moeten gaan lezen als ik door de stapel boeken heen ben van de foto? Waar heb jij veel van geleerd? Waar werd je blij van?

Als ik dan mag beginnen met het geven van een tip...

Ik raad je de boeken van Remco Claassen aan.
Leest super lekker weg, ik heb er hardop bij moeten lachen en ze zijn enorm leerzaam. Best een unieke combinatie...
En welke je dan moet kiezen? Ik, wij, verbaal meesterschap... ik kan ze alle 3 aanraden!

Heb jij nog een tip voor mij?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.