Let's Celebrate

Gepubliceerd op 15 december 2019 om 16:20

10 jaar al weer... wat gaat de tijd snel. 

10 jaar geleden, een sprong in het diepe, een gok... lang niet zo goed over nagedacht of voorbereid zoals ik eigenlijk ben. Maar wie niet waagt... die wint ook niet. Een mooie combinatie, deels in loondienst, deels aan de slag met HRQ Personeelsadvies. En dan zien waar het schip strandt. 

Maar het schip is niet gestrand, het vaart nog steeds! Met 10 jaar vol mooie projecten / klussen, interessante mensen, Veel geleerd, veel gedaan. Mezelf ontwikkeld, dingen bijgeleerd. En daarmee ook van 'alleen maar HRM' naar meer. Coaching en begeleiding, verandermanagement, allemaal zaken die er bij zijn gekomen.

En die 10 jaar, die heb ik niet alleen gedaan. Dus langs deze weg een 'dikke duim omhoog' voor iedereen die mijn pad heeft gekruist. In welke vorm dan ook. Want alles en iedereen heeft er voor gezorgd dat ik nu sta waar ik sta en ben wie ik ben. 

En tja, als je dan jarig bent, dan hoort trakteren er natuurlijk ook een beetje bij. Maar hoe dan? Dat is nog best een lastige. 
Maar ik heb een paar dingen bedacht:

  • Ben jij mijn eerstvolgende opdrachtgever? Dan is er een mooie slagroomtaart voor 10 personen die op jou staat te wachten.
  • In het nieuwe jaar heb ik nog ruimte voor een paar coachings- / begeleidingstrajecten. Meld jij je aan (zelf of via je werkgever), voor 1 februari aanstaande, dan ontvang je 10% korting op het gehele traject.
  • HRQ Personeelsadvies is gecertificeerd voor de DISC- en drijfverenanalyse (in te zetten voor verschillende doeleinden). Neem jij de test af voor 1 februari aanstaande, dan ontvang je hierop ook 10% korting. 
  • En kennen we elkaar nog niet persoonlijk, maar heb jij met jouw bedrijf wellicht wel wat vragen (WAB, contracten, HRM, coaching, verzuim, personeelsontwikkeling), dan nodig ik je uit om een afspraak te maken en dan zorg ik voor een lekkere traktatie voor bij de koffie. 

Groeten, 
Ilse


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.