Nieuwe website

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 10:39

Vaak hebben mijn post betrekking op 'verandering'. Het is nu eenmaal een interessant thema. Want we willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. En als we dan, vanuit ons zelf, iets willen veranderen / ergens mee aan de slag willen... dan blijkt keer op keer maar weer hoe lastig dat dat is. 

In al dat 'veranderen' vond ik het ook tijd voor een verandering. In de vorm van een geheel vernieuwde website van HRQ Personeelsadvies. En ik moet zeggen dat ik blij ben met het resultaat!

Ik zou het leuk vinden als jij ook een kijkje neemt. En nog leuker, als je me even laat weten wat jij er van vindt! 
Heb je vragen, tips, opmerkingen? Of kan ik je ergens mee helpen? dan hoor ik graag van je!

Groeten,
Ilse


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.