Ik blijf groeien platform

Het is er al even, maar door alle drukte was het nog niet helemaal de tijd om het platform heel actief te gaan promoten. Maar daar gaat nu verandering in komen!

Lees meer »

Something new

Daag jij jezelf vaak uit? Door dingen te doen die je eigenlijk niet zo durft? Door iets te ondernemen wat je eigenlijk maar spannend vindt? Door iets te doen wat je nog nooit gedaan hebt maar wel zou willen leren? Of door je verder te verdiepen in iets waar je juist al erg goed in bent?

Lees meer »

Zoooooo gaaf!!

Met HRQ Personeelsadvies begeef ik me veelal op het vlak van HRM; adviseer ik organisaties, zet ik HRM (verder) op poten, begeleid ik medewerkers en dat vind ik erg leuk om te doen! 

Lees meer »

Parels

Ik las net in de digitale krant over Thomas, die vandaag zijn Lucky Day heeft. Als restauranthouder (ga er maar aan staan op je 25e al!), opende hij gedurende zijn carrière al minimaal 10.000 oesters, maar tot vandaag vond hij nog nooit een parel. En hé, dat die parel maar 2-3 millimeter is, dat doet niet ter zake; een parel is een parel. 

Lees meer »

Rare woorden

Af en toe gebruiken wij maar rare woorden... vind ik dan. En, dan bedoel ik ook mezelf, want ik ben hierin ook geen uitzondering.Van die woorden die heel goed bedoeld zijn, maar waar de ander op dat moment vaak helemaal niets mee kan.  

Lees meer »

Voor een ander...

Vandaag is de landelijke 'giro 555' actie voor alle slachtoffers in de Oekraïne; super hard nodig voor de mensen daar, of voor hen die ondertussen alles hebben achtergelaten en niet meer terug kunnen naar hun thuis. Hoe verschrikkelijk moet dat zijn. Daar kun je je toch geen voorstelling bij maken... Dus ben jij in staat om een steentje bij te dragen? Doe dat dan zeker!! Alle beetjes helpen...

Lees meer »

STAP-budget

Vaak gaat het in mijn blogs over leren, over ontwikkeling... en dan met name die van jezelf. Je leert en groeit van situaties, door mensen om je heen, door cursussen of opleidingen en door wat het leven je allemaal voorschotelt. 

Lees meer »

Gewoon aardig zijn...

Het klinkt zo verschrikkelijk simpel toch? Gewoon aardig zijn...Maar neem een kijkje in de krant en je ziet weinig aardigs. Kijk het journaal, mwah, niet zo heel veel aardigs. Check je social media, zie jij veel vriendelijkheid? Weinig tolerantie op heel veel momenten, niet zo aardig dus. Respect voor elkaars mening of standpunt, af en toe is het ver te zoeken.

Lees meer »

Weet wat je zegt

Taal is een gek dingetje... we hebben het hartstikke hard nodig om met elkaar te kunnen communiceren. Maar het levert ook enorm veel misverstanden op of zelfs ruzies. 

Lees meer »